U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom,

heeft u iets te vieren? Een gezellige middag of avond? In een zaal of gewoon thuis? Een verjaardag, diner, jubileum, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, ....? Vindt u een band te duur of te hard? Han past zich altijd aan. Alles gaat in overleg en verloopt zoals u dat wilt. Voor een gezellig sfeertje op de achtergrond of juist lekker meezingen, dansen en genieten!

Bij het semi-akoestische optreden van Han kunt u een aangename mix verwachten van herkenbare ballads en pop-classics. Zo komen o.a. The Eagles, J.J.Cale, The Beatles, Queen, Santana, De Dijk, The Police, Eric Clapton en Ed Sheeran voorbij.  En als de gelegenheid zich voordoet, gaat dit moeiteloos over in een feest met disco-classics en hedendaagse hits.

Han neemt een professionele compacte geluid- en lichtinstallatie mee, waardoor het op een laag geluidsniveau uitstekend klinkt, maar ook een zaal van 300 personen kan vullen.

Een extra microfoon voor u of uw gasten is aanwezig en ook voor de pauzemuziek wordt gezorgd.   

boekingen / info : 

t:    06-51320128

m:   info@hanlebbink.nl

f:    www.facebook.com/hanlebbinkmuziek

 

band: www.festivalshowband.nl

         www.facebook.com/festivalshowband.nl