U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom,

heeft u iets te vieren? Een gezellige middag of avond? In een zaal of gewoon thuis? Een verjaardag, diner, jubileum, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, ....? Vindt u een band te duur of te hard? Han past zich altijd aan. Alles gaat in overleg en verloopt zoals u dat wilt. Voor een gezellig sfeertje op de achtergrond of juist lekker meezingen, dansen en genieten!

Bij het semi-akoestische optreden van Han kunt u een aangename mix verwachten van herkenbare ballads en pop-classics. Zo komen o.a. The Eagles, J.J.Cale, The Beatles, Queen, Santana, De Dijk, The Police, Eric Clapton en Ed Sheeran voorbij.  En als de gelegenheid zich voordoet, gaat dit moeiteloos over in een feest met disco-classics en hedendaagse hits.

Han neemt een professionele compacte geluid- en lichtinstallatie mee, waardoor het op een laag geluidsniveau uitstekend klinkt, maar ook een zaal van 300 personen kan vullen.

Een extra microfoon voor u of uw gasten is aanwezig en ook voor de pauzemuziek wordt gezorgd.   

Jeanette Kasbergen werd geboren in een klein plaats in Groningen, in het gezin van een maatschappelijk werker en een onderwijzeres. Jeanette's moeder was dol op muziek. Jeanette erfde haar passie en wanneer ze maar probeerde ze op de piano te spelen. Toen ze tien jaar oud was, gaf ze al concerten in huis die erg populair werden bij alle vrienden van de familie Kasbergen. Later studeerde Jeanette af aan de Kleinkunstacademie en trad ze een aantal jaar op met het Academisch Orkest. Als soloartieste verwierf ze grote bekendheid en met haar best verkochte album werd ze winnaar van de Music Award. Jeanette woont momenteel in Amsterdam met haar man Ben en hun twee kinderen, Jochem en Victoria. Jeanette heeft veel creatieve plannen voor de toekomst en zal haar fans blijven verassen.

boekingen / info : 

t:    06-51320128

m:   info@hanlebbink.nl

f:    www.facebook.com/hanlebbinkmuziek

 

band: www.festivalshowband.nl

         www.facebook.com/festivalshowband.nl